Derfor er Brunata den førende leverandør af online, intelligent forbrugsmåling


Digitale IoT-løsninger skal forvaltes - og netop det har Brunata-Medol-ZENNER-gruppen udviklet en ny cloudbaseret platform for. Fra denne platform vil der være adgang til mere end 70 IoT-produkter - alle klar til at sætte gang i fremtidens informationsmiljø: Smart Buil-ding, Smart City og Smart Mobility.

Brunata One – nu lanceres den digitale IoT-platform, som gør fysiske bygninger, forretningsprocesser og hele kommuner mere intelligente. Platformen integrerer mere end 70 IoT-løsninger inden for områderne Smart Building, Smart City og Smart Mobility, der allerede i dag er leveringsklar til storskala-byggeri i København.

Brunatas IoT-platform giver brugerne adgang til mere end 70 IoT-løsninger indenfor områderne Smart Building, Smart City og Smart Mobility. Dermed kan kontrol og styring af bygningen eller kommunen foretages digitalt fra cloud-løsninger, der er opbygget af Brunatas egne produkter som elmålere, servicemoduler med internetadgang og sensorer.

Vil du være sikker på, at du tilbyder dine kunder den rigtige løsning, samtidig med at du driver en rentabel forretning? Brunata-Medol-ZENNER har udviklet en ny cloud-platform, der samler alle de produkter, der er nødvendige for at håndtere denne vanskelige proces. Med et enkelt klik kan du få adgang til over 70 IoT-produkter, så du kan tilbyde Smart Building-, Smart City- og Smart Mobility-løsninger.

Brunata.One er kraften bag IoT-løsningerne, som skal gøre det muligt at styre alle processe- og resultatparametre fra ét sted. Det betyder, at såvel hverdagstillæggene som kritisk driftsteknologi fx med sensoriske løsninger i vindmøller eller platforme til bæredygtig vejtransport kan styres ved hjælp af fuldautomatiske AI.

Det er nemt at få en idé til en ny løsning. Nemmere end man umiddelbart tror, for det kræver heller ikke altid mange ressourcer. Hvad der derimod kræver, er en platform, som kan understøtte alle de mange forskellige anlæg og samarbejdspartnere. Det er her vi går ind i billedet med vores løsningspartner ZENNER-Minol-gruppen.